NatacióJanna Blaya quarta del món d’Aigües Obertes a Eliat

12/09/2018

Una de les cites més esperades a nivell d’Aigües Obertes és el Mundial Infantil-Júnior que aquest any s’ha celebrat a Eilat (Israel) del 6 al 8 de setembre.

La Janna Blaya del Club Natació Igualada va estar seleccionada per la Real Federació Espanyola de Natació per formar part de l’equip nacional d’aquesta modalitat i participar en el mundial en la prova de 5 km en categoria Infantil. Va ser precisament aquesta prova la que va donar el tret de sortida a aquest campionat. El rendiment de tots els nedadors va ser molt bo en general, destacant la brillant actuació de la nostra nedadora del C. N. Igualada Janna Blaya Corrons (2003) que va mantenir una tercera posició durant quasi tota la competició però finalment va quedar quarta a una sola dècima del bronze amb un temps de 1.01.06.7 i tercera millor Europea.

Molt bona temporada per la nedadora del Igualada que també va competir a l’Europeu de Malta amb una dècima plaça i al nacional de Sevilla on també va finalitzar quarta.

La més sincera enhorabona Janna i desitjar-te que segueixis obtenint grans èxits.

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.