NatacióJornada de Fons i Estils a Les Comes

22/05/2018by admin

Aquest passat dissabte 19 de maig els alevins del Club Natació Igualada van nedar la jornada de Fons i Estils a la piscina de Les Comes. Els clubs participants van ser el C.N. Vilafranca, el C.N. Martorell, el C.N. Sant Just Desvern, el C.N. Sant Sadurní, el C.N. Sitges, el C.N. Viladecans i el C.N. Igualada.

 

Nedadors del CNI preparant-se per sortir.

Per part del CNI, van participar: la Marta Mateos, la Jessica Rodriguez, la Jana Carrero, la Martina Oliva, la Julia Monclús, la Noa Otero, el Diego Perdomo, el Mikel Perez, el Miquel Gil, l’Aitor Bustos i l’Oriol Bernardez. Les proves que van nedar van ser els 400m lliures i els 200m estils. Bon resultats en general i algunes millores de marques personals molt importants. Aquesta és la darrera jornada oficial del calendari de la FCN, abans del campionat d’estiu aleví que es farà a Reus des del 30 de juny fins al 2 de juliol.

D’altra banda des del dissabte 19 fins al dimecres 24 de maig, les nostres nedadores Janna Blaya i Laura Rodríguez es troben concentrades amb l’equip nacional d’Aigües Obertes a Los Alcazares (Múrcia).

Felicitats a tots.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Podi per a l'excursionisme del CNI

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Activitats del cap de setmana
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.