NatacióJornada de Fons i Estils a Les Comes

22/05/2018

Aquest passat dissabte 19 de maig els alevins del Club Natació Igualada van nedar la jornada de Fons i Estils a la piscina de Les Comes. Els clubs participants van ser el C.N. Vilafranca, el C.N. Martorell, el C.N. Sant Just Desvern, el C.N. Sant Sadurní, el C.N. Sitges, el C.N. Viladecans i el C.N. Igualada.

 

Nedadors del CNI preparant-se per sortir.

Per part del CNI, van participar: la Marta Mateos, la Jessica Rodriguez, la Jana Carrero, la Martina Oliva, la Julia Monclús, la Noa Otero, el Diego Perdomo, el Mikel Perez, el Miquel Gil, l’Aitor Bustos i l’Oriol Bernardez. Les proves que van nedar van ser els 400m lliures i els 200m estils. Bon resultats en general i algunes millores de marques personals molt importants. Aquesta és la darrera jornada oficial del calendari de la FCN, abans del campionat d’estiu aleví que es farà a Reus des del 30 de juny fins al 2 de juliol.

D’altra banda des del dissabte 19 fins al dimecres 24 de maig, les nostres nedadores Janna Blaya i Laura Rodríguez es troben concentrades amb l’equip nacional d’Aigües Obertes a Los Alcazares (Múrcia).

Felicitats a tots.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.