ClubLa comissió gestora del CNI fa balanç

15/09/2017by admin

Passat un mes des de que fóssim  recolzats en la nostra candidatura per formar part de la Comissió Gestora del Club Natació Igualada, és moment de fer una mica de balanç del que hem estat fent aquestes set persones, decidides a buscar solucions pel club.

El primer de tot ha estat actualitzar el deute real del club, que ha resultat ser bastant superior al que se’ns va dir a l’assemblea de socis.  S’ha parlat amb els principals creditors (Seg. Social, FCN.), hem negociat un pla de pagament del deute amb ells, s’ha estat parlant amb els altres creditors i s’han negociat els salaris endarrerits que es tenia amb els treballadors.

Hem fet un càlcul dels ingressos mensuals que té el club (bàsicament quotes d’esportistes de les seccions de natació i waterpolo) i tenint en compte les despeses fixes que tenim per al funcionament del club s’ha determinat la despesa que podem tenir en entrenadors i que encara quedin diners  cada mes per poder amortitzar el deute.

Això ens ha portat a retallar en el nombre d’entrenadors i en diners que ens podem gastar en sous. S’ha hagut de negociar amb ells els seus actuals salaris.

Un treball important, com a base de finançament, és la recerca de espònsors.  Espònsors que, amb la seva aportació econòmica contribuiran al fet que el club pugui seguir endavant, tot això de forma altruista a canvi de fer-los publicitat allà on els esportistes del CNI competeixin.

Des d’aquí volem fer una crida a tots aquests possibles espònsors, socis ,ex-socis, persones anònimes, que vulguin contribuir a tirar endavant al Club Natació Igualada i el nom de la ciutat d’Igualada. TOTS SOM CNI … !!!

El nostre principal objectiu és fer que les seccions comencin a funcionar i iniciïn la nova temporada. En aquest punt donarem per conclòs el nostre treball i convocarem eleccions perquè pugui presentar-se una nova junta. Una junta que es trobarà amb el treball encaminat per al bon funcionament del club.

També volem mencionar a l’Ajuntament d’Igualada, part molt important en aquest procés de recuperació, ja que la Regidoria d’Esports està al nostre costat per ajudar-nos i hi tenim les portes obertes per poder garantir l’activitat per la propera temporada.

No ens hem de sentir culpables de la mala praxis de les Juntes anteriors i, si que ens han deixat una situació complicada, però per això intentem posar-hi ordre i fent pinya aconseguirem, dins les nostres possibilitats, tirar endavant una entitat històrica i emblemàtica dins la nostra ciutat on el principal són els esportistes.

El Club Natació Igualada es mereix tot l’esforç per tirar-lo endavant i fer-lo créixer, d’aquesta manera volem fer-vos ressò per poder animar a tota la comarca a col·laborar-hi, ja sigui en l’àmbit econòmic com esportiu. TOTS SOM CNI.

Moltes gràcies per tot.

Junta Gestora Club Natació Igualada


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Convocatòria assemblea extraordinària
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.