NatacióLa Janna Blaya a les concentracions preparatories per el mundial d’aigües obertes

06/08/2018

Un cop finalitzada la temporada de competicions en piscina i després d’haver tingut una breu setmana de descans, a la nedadora del Club Natació Igualada Janna Blaya se li presenta un intens mes d’Agost, ja que ha sigut seleccionada per formar part de l’equip nacional de la Real Federació Espanyola de Natació D’Aigües Obertes, per participar en el Mundial d’aquesta mateixa modalitat que se celebrarà a Eilat (Israel) del 6 al 8 de setembre.

És per aquest motiu que també està convocada amb l’equip nacional d’Aigües Obertes des del 6 al 12 d’Agost a la concentració preparatòria al Mundial Infantil-Júnior a Lanzarote del 6 al 12 d’Agost i seguidament a una concentració d’altura al centre d’alt rendiment a Sierra Nevada (Granada) del 15 d’agost al 4 de setembre.

Enhorabona Janna, et desitgem el millor!!

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.