NatacióLa jove nedadora del CNI Laura Rodriguez concentrada amb la RFEN AA.OO.

12/12/2017

A la foto, Laura Rodriguez del CN Igualada, després de nedar dissabte dia 2 de desembre a la Copa Catalana de Fons (5 km) al CN Terrassa, on va quedar en una bona 12ª posició amb un temps de 1h 2min 59 seg i 28 cent.

La jove nedadora ha estat aquesta setmana passada de estada de preparació amb l’equip espanyol junior d’aigües obertes a Lanzarote.

Des d’allà ha estat preparant els campionats d’Espanya i campionats d’Europa que es celebraran a Sevilla i Glasgow (Escòcia) respectivament l’any que ve.

Des del CNI estem molt orgullosos del seu esforç i donem molts ànims i suport a la Laura, perquè pugui aconseguir tots els objectius que es proposi.

 

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.