NatacióLa Laura Rodriguez 4ª al LXI Descenso a Nado de la Ría de Navia

03/08/2018

Aquest diumenge 29 s’ha celebrat el LXI Descenso a Nado de la Ría de Navia/ 8a Etapa Copa España Aguas Abiertas a la ciutat de Navia (Asturias). Per part del CNI, la Laura Rodríguez ha estat convocada com a membre de la selecció espanyola per nedar la prova dels 5 km en categoria junior.

Nedadora Laura Rodriguez representant al CNI

En aquesta prova, la Laura ha aconseguit la 4a posició de la seva categoria amb un temps de 43:36min, cal dir que finalment ha sigut 7a de la categoria general. Un molt bon resultat per tancar la temporada.

Des d’aquestes línies, aprofitem per donar les gràcies a Servisimó per ser espònsor del Club Natació Igualada per aquesta temporada.

Felicitats Laura.

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.