NatacióLa Laura Rodriguez i la Janna Blaya al XXI Campionat d’Espanya d’aigües obertes

19/06/2018

Aquest cap de setmana del 15 al 17 de Juny 2018, ha tingut lloc el XXI Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes “Open” a Sevilla al qual hi ha participat dues nedadores del Club Natació Igualada, la Laura Rodríguez i la Janna Blaya.

La Janna i la Laura respectivament.

La Janna Blaya va ser la primera a competir, ho va fer divendres a la tarda nedant 5000 m lliures en la categoria Infantil quedant 2a. d’Espanya i 4a. de la general amb un temps de 1:06:41.

La Laura Rodríguez va competir dissabte a la tarda, participant en la categoria Júnior en la prova de 7’5km lliures, amb un temps de 1:39:28. sent la 6a. d’Espanya i 9a. de la general.

Enhorabona a les dues!

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.