ClubLa Veu de l’Anoia, nou patrocinador del Club Natació Igualada

07/09/2018

El Club Natació Igualada i La Veu de l’Anoia han arribat a un acord pel qual el setmanari patrocinarà al club en qualitat de patrocinador d’or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord en futures ocasions. El conveni de col·laboració ha estat signat a les oficines de Publicacions Anoia SL. Ha comptat amb la presència del president del club, David Ramis, i la directora general de Publicacions Anoia, Pia Prat.

A través d’aquest conveni, les dues entitats refermen el seu compromís al servei de la comunitat anoienca i la seva divulgació esportiva . Aquesta signatura farà que es puguin veure tots els resultats esportius del club a la Veu de l’Anoia, la pàgina web veuanoia.cat i a les xarxes socials d’aquest mitjà. La Veu tindrà presència del seus logotips a la piscina de les comes.

Una referent en l’àmbit de la informació a l’Anoia

L’any 1982 la comarca de l’Anoia no tenia cap publicació. Amb l’objectiu de cobrir informativament la totalitat del seu territori. Igualada comptava en aquells moments amb dues publicacions periòdiques amb uns continguts quasi exclusivament locals. Davant d’aquesta realitat, i a iniciativa d’un seguit de ciutadans, s’impulsa el projecte de crear un mitjà de comunicació independent que arribi a tota la comarca defensant criteris de territorialitat.

El 3 de setembre de 1982 neix La Veu de l’Anoia, un setmanari comarcal pensat i escrit en català que arriba a tota la comarca.

Avui La Veu de l’Anoia és el periòdic d’àmbit comarcal més implantat en tota la comarca i punt de referència informativa tant en edició paper com digital i xarxes socials.

David Ramis, president del club i Pia Prat, directora general de Publicacions Anoia, SL

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.