WaterpoloL’absolut “A” torna de Figueres amb una victòria

22/10/2018by admin

El passat dissabte 20 d’octubre els waterpolistes de l’equip absolut “A” del Club Natació Igualada es va enfrontar al Club Waterpolo Figueres a la capital de l’Empordà amb un resultat final de 7 a 19.

En el primer quart, els jugadors de Marc Tolosa es van llençar a l’aigua amb la decisió de poder començar liderant en el marcador i així va acabar el primer parcial amb un 1 a 5.

En el segon i tercer parcial, els igualadins seguien treballant la pressió continua per així aconseguir marxar al contraatac, tot i que de cara a porteria, no totes les jugades acabaven en gol. Però cap impediment podia fer que l’equip continués amb actitud. En les jugades d’home de més, es va mostrar efectivitat i seguretat. Després d’aquestes dos parcials, el marcador acabà amb un 2 a 14 .

En l’última parcial, els errors en defensa dels igualadins van fer que el partit s’ajustés més entre els dos equips però el treball de l’equip local, el Figueres, no va ser suficient per a superar als igualadins.

En aquest moment, després d’haver jugat el segon partit de la temporada, l’equip del CNI es manté com a líder en la classificació general de segona divisió catalana.

Parcials: 1-5, 1-4, 0-5 i 5-5

Alineació CNI: D. Hontoria (porter), E. Noguera (4), D. Pelejà, J. Burgues (1), R. Calaf (1), L. García (8), T. Mallofré (2), J. Martinez, Q. Vilarrubias (3), J. Secanell, P. Gómez (porter) i com a entrenador Marc Tolosa.

El pròxim partit serà dissabte 26 d’octubre a les 19:45 h a la piscina de Les Comes envers el Waterpolo Universitat Autònoma.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.