WaterpoloL’ABSOLUT EMPATA EN UN MAL PARTIT CONTRA EL PICORNELL

20/03/2019by admin

El passat dissabte 16 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del Club Natació Igualada van jugar envers el Club Esportiu Picornell a la piscina de Les Comes amb un resulitat final de 9-9.

Al primer quart del partit, els aigualits es van llençar a l’aigua amb motivació i moltes ganes de treure el partit endavant, però en atac cometien molts errors i això no permetia a l’equip acabar les jugades amb gol, acabant la part amb un 2 a 4 a favor del Picornell. Al segon quart, l’Igualada anava amb les idees més clares dirigides per l’entrenador D.Ramis . Marcar bé en defensa i així poder marxar ràpid a l’atac i jugar de manera organitzada per poder marcar gol. En el tercer parcial, es buscava  jugar amb una pressió alta fent que al Picornell li costés més marcar. En el quart parcial, els nervis estaven a flor de pell ja que els dos equips fins a l’últim moment van buscar la victòria que va acabar en un empat.

Parcials: 2-4, 2-1, 3-3, 2-1

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(5), A.Boix, J.Burgues, R.Calaf, J.Martinez(2), T.Mallofré(2), D.Sánchez, Q.Vilarrubias, J.Corral, D.Pelejà , P.Gómez (porter) i com a entrenador D.Ramis.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.