WaterpoloL’ABSOLUT EMPATA EN UN MAL PARTIT CONTRA EL PICORNELL

20/03/2019

El passat dissabte 16 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del Club Natació Igualada van jugar envers el Club Esportiu Picornell a la piscina de Les Comes amb un resulitat final de 9-9.

Al primer quart del partit, els aigualits es van llençar a l’aigua amb motivació i moltes ganes de treure el partit endavant, però en atac cometien molts errors i això no permetia a l’equip acabar les jugades amb gol, acabant la part amb un 2 a 4 a favor del Picornell. Al segon quart, l’Igualada anava amb les idees més clares dirigides per l’entrenador D.Ramis . Marcar bé en defensa i així poder marxar ràpid a l’atac i jugar de manera organitzada per poder marcar gol. En el tercer parcial, es buscava  jugar amb una pressió alta fent que al Picornell li costés més marcar. En el quart parcial, els nervis estaven a flor de pell ja que els dos equips fins a l’últim moment van buscar la victòria que va acabar en un empat.

Parcials: 2-4, 2-1, 3-3, 2-1

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(5), A.Boix, J.Burgues, R.Calaf, J.Martinez(2), T.Mallofré(2), D.Sánchez, Q.Vilarrubias, J.Corral, D.Pelejà , P.Gómez (porter) i com a entrenador D.Ramis.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.