NatacióL’equip aleví del CNI neda a Martorell

05/12/2017

Aquest dissabte dia 2 de desembre l’equip aleví del Club Natació Igualada es va desplaçar fins a la piscina del CN Martorell per disputar la 3a jornada de Lliga Catalana. Els equips participants en aquesta jornada van ser el CN Vallirana, CN Sant Just Desvern, CN igualada i CN Martorell.

Equip aleví de natació del CNI

Per part del CNI, els nedadors/es van ser: Martina Oliva, Júlia Monclús, Jana Carrero, Jèssica Rodríguez, Aina Fernández, Noa Otero, Marta Mateos, Diego Perdomo, Oriol Alonso, Miquel Gil, Aitor Bustos, Carlos González i Mikel Pérez.

Es van obtenir uns bons resultats i volem animar a aquests esportistes que van amb una bona progressió de cara a assolir els seus objectius.

Cal destacar que el nostre nedador Mikel Pérez Garcia, va patir un petit accident durant la competició que el tindrà apartat de les piscines uns dies. Des del Club Natació Igualada li donem tot el nostre suport a ell i la seva família, esperant una bona i ràpida recuperació. Ànim Mikel!!

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.