NatacióL’EQUIP ALEVÍ PARTICIPA EN LA COPA CATALANA

01/06/2019by admin

     El passat dissabte 1 de juny, l’equip aleví del Club Natació Igualada es va desplaçar a Sitges per participar en la Copa Catalana aleví grup C.

Els 400 metres lliures masculins donaven inici a la sessió del matí, amb una bona actuació dels nedadors del club. Va ser un bon matí pels igualadins, gairebé tots els nedadors van millorar les seves marques personals a les diferents proves.

   La sessió de tarda començava amb l’anunci de la classificació, on el Club Natació Igualada es situava en tercera posició.

Igual que al matí els 400 metres lliures, en aquest cas femení, van donar inici a la sessió. Les dues participants del Club Natació Igualada es van quedar a pocs segons d’aconseguir la mínima per a participar als Campionats d’Espanya. Al finalitzar la sessió de la tarda amb 8×50 estils mixte, es va anunciar per megafonia la classificació final de la Copa Catalana de Natació. El Club Natació Igualada aconseguia remuntar fins a la segona posició.

 Per altra banda, el passat dimecres es va publicar el rànquing provisional de nedadors classificats pels Campionats de Catalunya d’estiu categoria aleví, on el Club Natació Igualada participarà amb deu nedadors.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.