NatacióL’equip benjamí del CNI es desplaça al Prat del Llobregat

05/02/2018

El dissabte 3 de febrer, l’equip benjamí de natació del CNI format per: la Martina Llorach, la Laia Carné, l’Olívia Guzowska, la Itziar Valenzuela, la Nadia Benito, l’Ariadna Navarro, el Jan Jardí, el Jan Navarro, el Joan Enrich,  el Guiu Egea, el Pavel Odainic i l’Albert Cano van nedar a la 4a jornada de lliga benjamina.

Equip benjamí de natació

En aquesta ocasió l’equip va haver de desplaçar-se fins a les instal·lacions del CN Prat del Llobregat, on també van participar el CN Esplugues i el CN Viladecans.

Les proves que es van nedar van ser els 100m lliures i els 50m braça. Acabant la jornada amb els relleus de 4x50m papallona.

L’equip segueix en molt bona progressió; nedant molt bé i millorant temps personals.

Felicitar-los a tots/es i animar-los a seguir en aquesta línia.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.