WaterpoloL’infantil de l’Igualada juga a casa contra el Santa Eulàlia

05/12/2018by admin

El passat diumenge 2 desembre l’igualada va jugar a casa contra el AE Santa Eulàlia per disputar la 4a jornada de lliga infantil. El resultat final va ser de 2 – 17.

El partit va començar molt igualat, els dos equips lluitaven per la pilota i en tot moment es generaven ocasions de perill a les dues porteries. A mesura que anaven passant els minuts l’equip visitant anava sumant gols al marcador, tot i això, els jugadors de l’Igualada no es van arronsar i van seguir lluitant, creant ocasions de gol i forçant dos penals a favor. També va ser un punt a favor el treball defensiu realitzat, cobrint els jugadors contraris a sobre i pressionant-los per robar-los la pilota. D’aquesta forma van aconseguir tenir la possessió i convertir diverses ocasions en gol.

Jugadors de l’equip infantil.

S’ha de felicitar a tots els jugadors per l’esforç i per seguir lluitant a cada partit. La propera jornada de lliga serà el diumenge 23 de desembre a fora contra el CN Tàrraco. Alineació: P. Pons, J.Teixidó, R. Majoral, U. Muñoz, O. Càlichs, O. Rabell, F. Angullo, D. Piedras, M. Prats, J. Martin, P. Garcia, I. Ortega, F. Garcia, T. Vives i com a entrenador J. Martinez.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.