PatrocinadorsMENJAR SA, ÉS TRIOMFAR

23/03/2019

El passat dimecres 20, a la sala d’actes de Les Comes es va dur a terme la xerrada nutricional “Menjar sa, és triomfar”, a càrrec de la nutricionista especialitzada Berta Jorba, membre de l’equip de la Farmàcia Cristina Casas.

Dirigida especialment als esportistes, la convocatòria va ser un èxit, omplint la sala de gom a gom. Els assistents van gaudir de la xerrada, que va ser molt amena, entrada en l’alimentació bàsica per a la pràctica de l’esport. Que menjar abans, durant i/o després d’un entrenament i quins aliments s’haurien d’evitar per rendir al màxim durant la pràctica esportiva.

L’organització d’aquest esdeveniment s’emmarca dins de l’acord de col·laboració entre el club i la Farmàcia Cristina Casas.

 

 

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.