Copa NadalMés de 50 nedadors desafien el fred a la 79a Copa Nadal d’Igualada – Trofeu Joan Casas

26/12/2017by admin

Més de 50 nedadors han desafiat al fred i a l’aigua, a una temperatura de 5 graus, per prendre part a la 79a Copa Nadal, la tradicional prova que organitza el Club Natació Igualada i que després de 8 anys al complex esportiu de l’Infinit ha tornat als seus orígens, la piscina del Molí Nou.

N’Àlex Varea (CN Igualada) i l’Anna Mallofré (CN Igualada) s’han imposat en les seves respectives categories. L’Àlex, nedador del club, en la seva primera participació en la copa, s’ha endut la victòria amb un temps de 12,12. El podi de la categoria masculina l’han completat l’Òscar Diez (CN Cervera) amb un temps de 12,27 i l’Andreu Bermejo (CN Igualada) amb un temps de 12,42.

L’Anna Mallofré, jugadora de Waterpolo del club, també en la seva primera participació, s’ha endut la victòria amb un temps de 14,93. El podi de la categoria femenina l’han completat la Sara Pelejà (CN Igualda) amb un temps de 14,96 i l’Aina Mendez (CN Igualada) amb un temps de 15,06.

Durant l’acte d’entrega de premis als guanyadors, de mans de l’alcalde de la ciutat, Il·lm. Sr. Marc Castells, la regidora d’esports, Sra. Rosa Mª Plassa i el president del club, Sr. David Ramis, s’ha fet un reconeixement al participant de major edat, en Josep Pino i a la de menor edat, l’Itziar Valenzuela, tots dos esportistes del Club.

La resta de participants han rebut una bossa amb obsequis dels patrocinadors d’aquesta edició, Pastas Gallo, Munich Sports, Distribucions Poch i Xurreria Duna.

Un cop finalitzada la prova, s’ha ofert coca a tots els assistents per gentilesa del forn Jaume i Vicenç.

En els següents enllaços hi trobareu els resultats i una galeria amb totes les fotografies de la jornada.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Activitats del cap de setmana

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Mor Lluís Simó a l’edat de 55 anys
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.