ExcursionismeMITJA MARATÓ DE L’ESPIRALL

Magnífica Mitja Marató de l’Espirall, la qual transcorre entre vinyes, en un recorregut d’anada i tornada, que va des de Vilafranca del Penedès a Guardiola de Font-Rubí.
Tot i ser una cursa amb cert desnivell, gràcies al canvi de recorregut de fa uns anys (ara es passa per l’interior de Vilobí de Penedès i Bellver), té una magnífica organització i el caliu del públic, ens ha permès realitzar un circuit de manera còmoda, ràpida i distreta.
Destacar que la Mitja Marató de l’Espirall és la mitja marató vigent a Catalunya amb més antiguitat, i en aquesta edició s’han aplegat uns 1.300 participants.
Al matí feia fred i una mica de vent, així i tot com que la sortida era a les 10.30, amb el sol es corria prou bé. La primera part de cursa ha estat fàcil, però a la baixada han pujat el ritme i s’ha anat més forçat, els quilòmetres també es notaven i s’ha patit fins a l’arribada.
Els corredors del Club Natació Igualada, Òscar Galan, Pipo Pujol, Marc Teixé i Ramon Pelejà van participar-hi, aconseguint bons resultats. L’Òscar va acabar en 1 hora 56′ 36″, en Pipo en 1 hora 27′ 13″, en Marc en 1 hora 26′ 49″, i en Ramon en 1 hora 57′ 09″.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.