WaterpoloPartit intens pel waterpolo Igualada

01/02/2018

El passat dissabte 27 de gener els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de Banyoles, un dels rivals directes a la classificació general, amb un resultat final de 9-9.

Va ser un partit molt lluitat des de l’inici, l’equip de Banyoles es va mostrar superior en el marcador amb un 4-1. Però a mesura que anaven passant els minuts, al segon i tercer període, l’equip visitant va començar a treballar en defensa i evitar que  l’equip local marquès, però amb més intensitat en les jugades d’home de menys, ja que l’equip de l’estany va disposar de quinze jugades amb superioritat i l’equip igualadí de set. Per part de l’equip de M. Tolosa, es van aprofitar les oportunitats que sorgien en el partit per tal de poder empatar-lo.

Equip absolut del CNI

L’equip de waterpolo del Club Natació Igualada va setè en la classificació general per sota del Club Esportiu Picornell i per sobre del Club Waterpolo Figureres.

Parcials: 4-1, 1-3, 2-2, 2-3

Alineació CNI: D. Hontoria(porter), E. Noguera(2), D. Pelejà(2), J. Burgues, R. Calaf(2), J. Soler, Q. Vilarrubias (1), T. Mallofré(1), A. Boix, M. Badia, K. Casado, P. Perez, P. Gómez(porter) i com a entrenador M. Tolosa

El pròxim partit serà dissabte 3 de Febrer contra el Club Natació Mataró B, a les 19:45 h a la piscina de les Comes.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.