ClubPresentació dels 33ens Campionats Europeus de Waterpolo

10/07/2018by admin

Aquest dilluns, ha tingut lloc a Can Serra, seu de la Diputació, l’acte de suport als 33ens Campionats Europeus de Waterpolo, que se celebraran entre el 14 i el 28 de juliol, i on competiran equips de disset delegacions diferents.

Acte de suport als Europeus de Waterpolo

L’acte ha comptat amb la presència de Laura Ester i Dani López, porters del combinat estatal; així com amb representants electes de la demarcació, el president de la Federació Catalana de Natació i presidents de clubs esportius.  El president del Club Natació Igualada, David Ramis, tampoc ha faltat a la cita.

El president de la Diputació, Marc Castells,  durant la seva intervenció ha posat èmfasi en el fet que «som un país capdavanter en diverses disciplines esportives en l’àmbit internacional» i ha recordat que els governs locals «som molt conscients que ha de ser així».

També ha aprofitat per remarcar la necessitat «que els responsables polítics tinguem cura d’ampliar la xarxa d’equipaments esportius dels nostres municipis» i, per aquest motiu, ha recordat que al llarg del mandat la Diputació «invertirà gairebé 50 milions d’euros en fer-ho possible».

Marc Castells, president de la Diputació i David Ramis, president del CNI juntament amb la mascota dels campionats

David Ramis, assistent a l’acte ha remarcat el ferm compromís del Club Natació Igualada amb l’esport aquàtic d’alt nivell, com també la mostra de suport a la Federació Catalana i als diferents clubs esportius del país.

FONT:  DIBA – Presentació 33ens Campionats Europeus de Waterpolo

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Nedadors del CNI al Campionat de Catalunya Infantil d'Estiu

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Activitats del cap de setmana
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.