WaterpoloPrimera victòria dels Aigualits a casa

21/11/2017

El passat dissabte 18 de Novembre els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del Club Natació Igualada van jugar a la piscina de Les Comes contra el Sant Adrià B amb un resultat final de 12-8 .

Va ser un partit on l’ Igualada va dominar el joc durant tot el partit pràcticament, cosa que va afavorir a l’equip local. Des d’un primer moment, els igualadins es van posar per davant al marcador fins arribar a un resultat de 9-2, gràcies a l’encert de cara a porteria.

En el tercer període els igualadins van afluixar i l’equip del Sant Adrià va aprofitar per ajustar el marcador amb un 11-7. Però al quart període l’equip local va tornar a marcar la superioritat en joc i va guanyar el partit recolzat per la força afició assistent.

Va ser el debut de Pol Perez com a jugador de l’equip absolut.

Cal esmentar la retirada temporal d’ Albert Torras com a entrenador,   agraint-li de part de tot l’equip  la seva implicació amb el waterpolo i el Club durant tants anys.

Aquesta setmana es dóna la benvinguda al nou entrenador de l’equip absolut Marc Tolosa que anys enrere ja havia format part del Club, i s’incorpora a l’equip amb il·lusió i ganes de progrés.

Parcials: 5-1, 4-1, 2-5, 1-1

Alineació CNI:  R. Sarlè(porter), E. Noguera(3), D.Pelejà, J.Burgues, R.Calaf(2), J.Soler, Q. Vilarrubias, T. Mallofré(1), D. Sánchez, M. Badia(1), P. Perez(1), X. Palomo(4), P .Gómez(porter) i com a entrenador D. Ramis

El proper partit serà dissabte 25 de novembre a Olot a les 19:00h contra el C.N. Olot.

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.