WaterpoloPRIMERA VICTÒRIA DELS INFANTILS A LA LLIGA

14/02/2019by admin

El passat dissabte 10 de febrer les waterpolistes i els waterpolistes de la categoria infantil mixte del Club Natació Igualada van jugar la primera jornada de la segona volta de la lliga catalana contra el CN Sallent, a la piscina municipal de les Comes.

Des del principi del partit el resultat anava molt igualat, els igualadins s’avançaven al marcador però de seguida l’equip contrari escurçava distancies. No va ser fins a la quarta part on el Sallent va marxar clarament del marcador situant-se a 5 gols per sobre els locals.

Tot i la distància de gols que els separaven, l’equip igualadí no va tirar la tovallola i va seguir intentant-ho. En el 5é quart van ser capaços de mantenir la diferència de gols i en l’últim temps va començar la gran remuntada, amb un parcial de 7 gols a favor i 1 en contra. L’últim gol que donava la victòria dels igualadins va arribar a falta de 20 segons d’acabar, va ser un final de partit d’infart.

Volem felicitar a totes les nenes i els nens per la victòria, també aquells que no van poder ser convocats, ja que aquest resultat es fruit del gran treball en equip realitzat. Anime’m a totes i tots els waterpolistes a seguir entrenant i esforçant-se cada dia.

Parcials: 3-3, 2-4, 3-2, 0-4, 4-4, 7-1

Alineació CNI: P.Pons (porter), P. Garcia (6), P. Jimenez, O. Samsó, J.Armenteras (2), E. Tomás, M. Vivó, G. Garcia (5), M. Armenteras, T. Vives (5), I. Ortega, D. Piedras, F. Garcia (porter), F. Angullo (1)  i com a entrenadors E. Noguera i J. Martínez.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.