ExcursionismeREPRESENTACIÓ DEL CLUB A LA MARATÓ DE SEVILLA

21/02/2019

Els corredors de la secció d’excursionisme, l’Òscar Galan i Josep Pujol  van participar el diumenge 17 de febrer a la marató de Sevilla, junt amb un membre del club de la secció de waterpolo, en Dani Pelejà.

L’Oscar només va prendre part en la sortida i l’arribada per acompanyar  els seus companys, ja que pateix una lesió des de fa uns mesos. Per  altra banda en Josep va començar marcant el primer quilòmetre a ritme de 5 i els següents per sota, a partir del km. 35 amb l’escalf del públic  es va veure amb forces i va forçar el pas fins a aconseguir marxar a un  ritme de 4,30 avançant 400 corredors en els últims quilòmetres on un se  sent més eufòric o amb ganes d’abandonar.

En Josep Pujol va poder arribar a meta amb els companys del gimnàs amb  un temps de 3 hores, 24 minuts i 42 segons, a un ritme mitjà de 4,46 el  km, molt content de poder gaudir de la cursa de principi a fi en un dia  esplèndid per fer una marató. El Daniel Pelejà va recórrer 36 quilòmetres i després el van animar a  seguir i va acabar de fer els 4 que quedaven fins a l’arribada

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.