ExcursionismeREPRESENTACIÓ DEL CLUB A LA MARATÓ DE SEVILLA

21/02/2019by admin

Els corredors de la secció d’excursionisme, l’Òscar Galan i Josep Pujol  van participar el diumenge 17 de febrer a la marató de Sevilla, junt amb un membre del club de la secció de waterpolo, en Dani Pelejà.

L’Oscar només va prendre part en la sortida i l’arribada per acompanyar  els seus companys, ja que pateix una lesió des de fa uns mesos. Per  altra banda en Josep va començar marcant el primer quilòmetre a ritme de 5 i els següents per sota, a partir del km. 35 amb l’escalf del públic  es va veure amb forces i va forçar el pas fins a aconseguir marxar a un  ritme de 4,30 avançant 400 corredors en els últims quilòmetres on un se  sent més eufòric o amb ganes d’abandonar.

En Josep Pujol va poder arribar a meta amb els companys del gimnàs amb  un temps de 3 hores, 24 minuts i 42 segons, a un ritme mitjà de 4,46 el  km, molt content de poder gaudir de la cursa de principi a fi en un dia  esplèndid per fer una marató. El Daniel Pelejà va recórrer 36 quilòmetres i després el van animar a  seguir i va acabar de fer els 4 que quedaven fins a l’arribada

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.