ExcursionismeRUNNERS DEL CNI A LA 31A CURSA DE L’ESQUIADOR

Aquest any la Cursa de l’Esquiador que organitza l’UEC Anoia, s’ha disputat a Igualada, una cursa de 18,5 km. amb un desnivell de 690 metres positius, una caminada de 16,5 km i cursa de BTT de 34,5 km.
La sortida ha estat al carrer de l’estadi Atlètic cap a Jorba, amb molt d’asfalt fins a la primera pujada on ja començava el corriolet, però per poca estona, perquè s’estenia una pista fins al km 6, on l’aire bufava molt i es feia molt pesat, encara que pels amants de l’asfalt era ideal.
Al quilòmetre 6 es pujava a la bandera de Jorba per la trialera, curta però intensa, amb corriols de pujada i baixada on havies d’estar alerta per la gran quantitat de pedres. Al quilòmetre 10 hi havia una pujadeta fins a arribar a Rubió, on no et podies encantar, tot i les vistes, pel fort vent. A partir d’aquí trialera de baixada i corriols cap a Igualada fins a la meta.
Una cursa que ha agradat als corredors del Club Natació Igualada, per la seva diversió i perquè la podien gaudir a la seva ciutat. Han participat per part de la secció d’excursionisme/running, en Samuel Benito, que ha fet un temps de 2 hores 06′ 24″, idèntic temps que en Toni Figueras, ja que han entrat junts, l’Àlvaro Fillat amb un temps de 2 hores 04′ 18″, i en Pipo Pujol que ha fet una magnífica cursa amb 1 hora 41′ 08″, tot i que en una setmana estarà corrent la Marató de València.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.