ClubServisimó amplia el patrocini amb el Club Natació Igualada

09/05/2018by admin

El Club Natació Igualada i Servisimó, concessionari oficial de les marques Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada, Mollerussa i Tàrrega, han signat el passat mes d’abril l’ampliació de l’acord publicitari i de col·laboració que entrarà en vigor a partir d’aquest mes de maig. D’aquesta manera, Servisimó podrà exposar models dels seus cotxes en esdeveniments esportius relacionats amb l’entitat.

Servisimó, aportarà una retribució econòmica al club igualadí i paral·lelament, el Club Natació Igualada, més enllà de mostrar el logotip als mitjans electrònics, es compromet a mencionar l’empresa en les diverses notes de premsa. L’acord es renova per una nova temporada.

El president del club, David Ramis i el gerent de Servisimó, Francesc Pua donant-se la mà.

El president de l’entitat, David Ramis,  va agrair la confiança rebuda des de Servisimó durant aquests anys i anima a altres empreses a col·laborar amb el club. Des de la constitució de la nova junta directiva, l’entitat ha fet un gir favorable, uns nous aires beneficiosos per a qui estigui interessat a col·laborar-hi.

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
El Club Natació Igualada a la Vertical Quiri

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Activitats del cap de setmana
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.