ClubServisimó renova com a patrocinador del Club

02/11/2018

El Club Natació Igualada i Servisimó han renovat l’acord pel qual el concessionari oficial Audi, Volkswagen i Skoda d’Igualada patrocinarà al club en qualitat de patrocinador or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord a futures. El conveni de col·laboració ha estat signat a les instal·lacions de Servisimó al Carrer d’Alemanya i ha comptat amb la presència d’en Francesc Pua, gerent de Servisimó i del president del club, David Ramis.

L’acord contempla una aportació econòmica de Servisimó en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de Servisimó a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

Compromesos amb l’esport a Igualada

Servisimó, amb més de 80 anys d’història, és concessionari oficial de Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada. En aquestes instal·lacions, així com en les que també té ubicades a Mollerussa i Tàrrega, ofereix la millor atenció i el millor servei als seus clients, oferint també un servei integral i personalitzat per a la gestió dels seus vehicles, complint els estàndards de qualitat de la Certificació ISO 9001-2008.

Francesc Pua, gerent de Servisimó i David Ramis, president del club a la secció Volkswagen de les instal·lacions de Servisimó a Igualada

T’AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.
La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l’informació més rellevant.