ClubServisimó renova com a patrocinador del Club

02/11/2018by admin

El Club Natació Igualada i Servisimó han renovat l’acord pel qual el concessionari oficial Audi, Volkswagen i Skoda d’Igualada patrocinarà al club en qualitat de patrocinador or durant aquesta temporada, podent ampliar-se l’acord a futures. El conveni de col·laboració ha estat signat a les instal·lacions de Servisimó al Carrer d’Alemanya i ha comptat amb la presència d’en Francesc Pua, gerent de Servisimó i del president del club, David Ramis.

L’acord contempla una aportació econòmica de Servisimó en concepte d’esponsorització i patrocini. Entre altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de Servisimó a la piscina de Les Comes, així com altres elements de promoció i visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, presència en la pàgina web i les diferents xarxes socials del club.

Compromesos amb l’esport a Igualada

Servisimó, amb més de 80 anys d’història, és concessionari oficial de Volkswagen, Audi i Skoda a Igualada. En aquestes instal·lacions, així com en les que també té ubicades a Mollerussa i Tàrrega, ofereix la millor atenció i el millor servei als seus clients, oferint també un servei integral i personalitzat per a la gestió dels seus vehicles, complint els estàndards de qualitat de la Certificació ISO 9001-2008.

Francesc Pua, gerent de Servisimó i David Ramis, president del club a la secció Volkswagen de les instal·lacions de Servisimó a Igualada
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.