ExcursionismeTONI FIGUERAS PARTICIPA A LA V TRAIL 3 MUNICIPIS

16/06/2019

Diumenge 16 de juny a les 8.30 h. Del matí, Toni Figueras participa en la cursa llarga de 22 km i 700 metres de desnivell positiu. Una cursa que es disputa entre els municipis de Sta. Margarida de Montbui, Orpí i Miralles.
El corredor del Club Natació Igualada va disputar aquest recorregut en un dia de molta calor, ja que l’estiu està a tocar i la ruta és molt ràpida, el que fa que la sensació de calor es dispari.
Les dues hores i 28 minuts que va tardar en Toni per acabar el recorregut es van veure recompensats al final d’aquesta amb un bany ben refrescant a la piscina de Montbui.
Aquesta cursa podria comença a ser un clàssic a la comarca.

 

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.