ExcursionismeTUGA TRAIL CASTELLOLÍ I 16ª MITJA MARATÓ D’EMPÚRIES

01/05/2019

     El passat 1 de Maig es va celebrar a Castellolí la TUGA TRAIL, corredors del Club Natació Igualada van participar en dues de les tres modalitats que oferia la prova. En la més exigent de 17,4 km i 833 m de desnivell positiu, van prendre part;
En categoria sènior; Pipo Pujol amb 1h 41′ i 67, quedant en una excel·lent 33a. posició de la general i 22 de categoria, i en Pau Mestre amb 1h 57′, 125 de la general i 67 de categoria.
En veterans; l’Ivan Junyent va fer 1h 55′ i l’Álvaro Fillat amb 2h 03′
per últim en màsters, el Toni Figueras va acabar amb 1h 58′.
L’Eva M Egea va participar en la modalitat de caminada, de 10km. amb un desnivell de 430m.
El diumenge 5 de maig l’Albert Bascompte va córrer la 16a mitja marató d’Empúries, un circuit urbà entre L’Escala i Sant Martí d’Empúries. Va ser un matí molt ventós, tant que es va haver de suspendre la marató a causa d’aquesta Tramuntana. Tot i això va poder acabar amb un bon temps de 1h.i 42″.

I. Junyent, T. Figueras, Pipo
A. Bascompte
T.Figueras, E.Egea, P. Mestre, Pipo, J. Rodriguez

 

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.