WaterpoloVICTÒRIA DE L’ABSOLUT CONTRA EL FIGUERES

23/01/2019by admin

El passat dissabte 19 de gener els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del Club Natació Igualada es van imposar a la piscina de Les Comes en vers el Club Waterpolo Figueres.

L’equip gironí va formar una alineació de jugadors novells però molt motivats i amb ganes de no posar les coses fàcils als igualadins.  El primer quart va iniciar amb un Figueres molt fort que es posava en avantatge de 2 a 0 al marcador aprofitant que  l’equip local no acabava correctament les jugades de cara a porteria. Per tal de millorar aquest resultat, l’entrenador igualadí Marc Tolosa, va demanar un temps mort per indicar als seus jugadors que treballessin fent pressió en defensa per tal de recuperar el màxim de vegades possibles la pilota. A mesura que evolucionava el partit, l’equip local va anar remuntant en el marcador notablement, permetent així l’entrada de jugadors menys habituals i més novells com el debut amb el primer equip d’en Abel Esteban.  El partit va finalitzar amb un resultat final de 18-8.

Actualment el Club Natació Igualada va cinquè a la classificació general per sota el CW Universitat Autònoma i per sobre del CN Montjuïc “B” .

Parcials: 5-2, 3-2, 7-2, 3-2

Alineació CNI : D. Hontoria (porter), E. Noguera  (2), A. Boix (1), J. Burgués (1), R. Calaf, J. Martinez (2), L. García (5), T. Mallofré (1), D. Sanchez (3), Q. Vilarrubias (3), D. Pelejà, A. Esteban, P. Gómez (porter) i com a entrenador Marc Tolosa.

El pròxim  partit serà dissabte dia 26 de gener com a visitants envers el Waterpolo Universitat Autònoma a les 14:30h.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.