WaterpoloVictòria del waterpolo CNI contra el Caldes

05/03/2018by admin

El passat dissabte 3 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de Caldes amb un resultat final de 6-9.

Durant el primer quart del partit, l’Igualada va fer un bon joc tant en defensa com en atac, evitant que l’equip local trobés forma de marcar gol. Posant-se així l’equip visitant amb clara avantatge al marcador. Al segon quart la complicació arriba als Igualadins en veure que les jugades no són ben acabades i que el Caldes aprofita per remuntar el partit. Per poder aconseguir la victòria, durant el tercer i quart període els visitants van decidir canviar la tònica del partit i fer una intensa pressió en defensa. Provocant un incòmode joc per al Caldes, finalment van aconseguir guanyar amb un resultat final de 6-9.

Aprofitem,de part de tot l’equip, felicitar als waterpolistes Isaac Corral i Neus Noguera que han sigut pares aquesta setmana.

Eloi Noguera, amb el gorro blau, fent “pressing” a l’atacant.

Parcials: 1-2, 2-1, 2-3, 1-3

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), D.Pelejà, M.Badia, X.Palomo(1), A.Boix, J.Burgues(3), K.Casado, Q.Vilarrubias, T.Mallofré(2), P.Perez, A.Lopez, P.Gòmez(porter).

El pròxim partit serà com a equip visitant el dissabte 10 de març contra el Club Waterpolo Figueres a les 19:30h.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
El CNI neda a casa

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Activitats del cap de setmana
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.