WaterpoloVictòria del waterpolo CNI contra el Caldes

05/03/2018

El passat dissabte 3 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de Caldes amb un resultat final de 6-9.

Durant el primer quart del partit, l’Igualada va fer un bon joc tant en defensa com en atac, evitant que l’equip local trobés forma de marcar gol. Posant-se així l’equip visitant amb clara avantatge al marcador. Al segon quart la complicació arriba als Igualadins en veure que les jugades no són ben acabades i que el Caldes aprofita per remuntar el partit. Per poder aconseguir la victòria, durant el tercer i quart període els visitants van decidir canviar la tònica del partit i fer una intensa pressió en defensa. Provocant un incòmode joc per al Caldes, finalment van aconseguir guanyar amb un resultat final de 6-9.

Aprofitem,de part de tot l’equip, felicitar als waterpolistes Isaac Corral i Neus Noguera que han sigut pares aquesta setmana.

Eloi Noguera, amb el gorro blau, fent “pressing” a l’atacant.

Parcials: 1-2, 2-1, 2-3, 1-3

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), D.Pelejà, M.Badia, X.Palomo(1), A.Boix, J.Burgues(3), K.Casado, Q.Vilarrubias, T.Mallofré(2), P.Perez, A.Lopez, P.Gòmez(porter).

El pròxim partit serà com a equip visitant el dissabte 10 de març contra el Club Waterpolo Figueres a les 19:30h.

T'AGRADARIA FORMAR PART DEL NOSTRE CLUB?

CONEIX EL CLUB

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

SUBSCRIU-TE ARA

Vols rebre informació sobre què passa al club? Subscriu-te al nostre butlletí! Cada tres mesos rebràs al teu correu les últimes noticies i l'informació més rellevant.