WaterpoloVICTÒRIA DEL WP CNI ENVERS EL SABADELL

03/04/2019by admin

     El passat dissabte 30 de març els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del Club Natació Igualada van jugar a la piscina de les Comes envers el Club Natació Sabadell amb un resultat de 17-16.

     El primer quart va ser molt igualat. Durant tota la seva transició tot i que el Sabadell es mostrava superior dins l’aigua cap a finals del període i a inicis del segon. Al segon quart l’equip visitant buscava la falta per fer poder fer xut directe en estàtic i d’aquesta manera va remuntar i posicionar-se per sobre en el marcador. En el tercer quart del partit els igualadins van sortir més concentrats i van treballar la defensa amb pressió per poder sumar gols a favor. Tot i que les decisions xiulades per parts de l’arbitratge no eren del tot encertades, l’equip local va ser capaç de remuntar i guanyar amb un resultat final de 17-16.

Actualment el CNI va sisè en la classificació general per sobre del Club Esportiu Picornell i per sota del Club Natació Monjuïc “B”. El waterpolista D.Hontoria va jugar tot el partit de porter substituint al titular, Pol Gómez.

Parcials: 4-4, 3-6, 5-3, 5-3

Alineació CNI: D.Hontoria(Porter), E.Noguera (2), A.Navarrete(2), J.Burgues(2), R.Calaf(1), J.soler, L.García(7), J.Secanell, D.Sanchez(1), Q.Vilarrubias(2), J.Martinez, A.Boix i com a entrenador M.Tolosa.

                                                                                             

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.