WaterpoloVisita als 33s Campionats Europeus LEN de Waterpolo

23/07/2018by admin

El passat divendres 20 de juliol, els més petits del waterpolo van poder
gaudir de waterpolo de màxim nivell a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

L’Escola de Wp amb el Wopit, la mascota dels campionats.

Durant aquest mes de juliol s’estan celebrant a la capital els 33s Campionats Europeus LEN de waterpolo, i per això les seleccions més importants en l’àmbit europeu estan concentrades a Barcelona per jugar-hi.

Aíxi que, divendres passat, els nens i nenes de l’escola de waterpolo s’hi van desplaçar i van poder gaudir de tres partits de waterpolo, dos d’ells de gran emoció. El primer partit va ser, l’actual campiona del món, Sèrbia, contra Eslovàquia. El segon partit van jugar Alemanya contra Hongria, on el resultat va acabar en empat però van oferir molta emoció durant tot el joc. El tercer partit el van jugar, Geòrgia contra la selecció italiana, on l’equip italià va demostrar el seu bon joc i es confirma com a clara favorita per guanyar el campionat.

Al final de cada partit, tots els nens i nenes es van poder apropar a la zona de la banqueta per saludar als jugadors i molts van aconseguir les seves firmes.

L’escola de Wp a dintre la piscina de la competició.

Agrair a tothom que ens van acompanyar i a l’organització dels campionats, ja que tot va sortir perfecte i els nens i nenes s’ho van passar molt bé.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
El Diego Perdomo al Campionat d'Espanya Aleví

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u607105218/domains/cnigualada.cat/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
COMUNICAT OFICIAL: Fi d'etapa de Mar Mirabete
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.