WaterpoloWATERPOLO, TERCERS EN LA CLASSIFICACIÓ GENERAL

08/06/2019by admin

     Després de l’empat de divendres a la piscina del Club Natació Montjuïc, el passat dissabte 8 de juny els waterpolistes de la categoria absoluta masculina “A” del CNI van tornar a jugar contra el Club Natació Montjuïc ”B”a a les Comes amb un resultat final de 11- 8. Aquesta victòria deixa en tercer lloc de la classificació general als Igualadins.

     Al primer parcial l’equip local va començar fort en atac i en defensa i en pocs minuts va aconseguir el 3-0 en el marcador però a mesura que va anar avançant la part, l’equip visitant va treballar en atac finalitzant el parcial amb un 3-2.

     En el segon quart va ser molt disputat per part dels dos equips, va destacar el gol del jugador del CNI L.García d’esquena des del mig del camp en l’últim segon del parcial.

     En el tercer quart l’Igualada va agafar avantatge treballant correctament en atac i defensa a la vegada que el Montjuïc intentava igualar-los en el marcador.

     En l’última part del partit l’equip local obeïa les ordes de l’entrenador M.Tolosa i seguia amb la mateixa tònica del partit fins aconseguir la victòria final amb un 11-8.

Parcials: 3-2 , 1-1 , 4-3, 3-2

Alineació CNI: A.Lopez(porter), E.Noguera(2), D.Pelejà, J.Burgues(1), J.Soler, L.Gracía(2), T.Mallofé(4), J.Martinez, Q.Vilarrubias, I.Corral(1), J.Secanell(1) i com a entrenador M.Tolosa.

     Amb aquesta victòria els waterpolistes finalitzen la temporada, amb la satisfacció dels entrenadors, de la feina ben feta.

   Des del CNI volem felicitar al porter de l’equip absolut “A” , el Pol Gómez, per haver sigut pare de dues nenes aquesta setmana! Tambè donem les gràcies a l’afició que partit a partit recolzen als esportites i us desitgem a tots un bon estiu!

 

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.