El waterpolo acaba la temporada amb victòria

El passat dissabte 12 de maig els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del C.N. Igualada van jugar l’últim partit de temporada contra el C.N. Olot a la piscina municipal de les Comes.

En el primer quart els igualadins van iniciar el partit fent un bon treball de “pressing” a l’equip rival en defensa acompanyat per jugades d’atac acabades en gol. En aquest parcial, l’equip local es va posar per sobre en el marcador amb un 4-2.

Equip absolut després del partit.

El primer parcial va obligar a l’equip visitant treballar fort en atac i defensa per intentar atrapar als igualadins que seguien amb la mateixa tònica manada per l’entrenador. Finalitzant així el segon quart amb un 8-6.

En el tercer i quart període M.Tolosa i D.Ramis van parlar amb els seus jugadors fent que treballessin de forma correcta i fent així que durant les dues últimes parts es posessin en una clara avantatge en el marcador. Els waterpolistes del C.N. Olot cada cop veien més lluny la victòria i s’anaven desanimant fins que finalment la victòria va ser per als AIGUALITS tot i haver hagut diverses injustícies xiulades segons el criteri de l’arbitratge. Cal destacar la gran participació per part del públic igualadí.

Parcials: 4-2, 4-4, 2-2, 5-3
Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(2), D.Pelejà(1), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias(3), T.Mallofré(2), D.Sánchez(4), M.Badia(1), A.Boix, X.Palomo(2), P.Gómez(porter) i com a entrenador M.Tolosa.