El waterpolo Igualada guanya envers el C.W. Sant Adrià B

El passat dissabte 21 d’abril, els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van guanyar contra el Club Waterpolo Sant Adrià B amb un resultat final de 8 – 13.

Jugadors de l’Igualada preparats per començar la part

Durant el primer quart l’Igualada va sortir fent pressió al Sant Adrià B en defensa, però en l’atac, no hi havia suficient intensitat. Tot i això el CNI es va posar per davant al marcador.

En el segon quart van seguir amb la mateixa tònica que en el primer parcial però aconseguint més bon resultat en defensa. En aquest parcial, els igualadins van aconseguir una clara superioritat en el marcador amb un 3-6.

En el tercer període l’entrenador M. Tolosa aprofita per fer canvis en l’alineació, deixant jugar a alguns dels jugadors més novells com A. Boix, que va marcar un gol. La pressió i els nervis podien als jugadors del Sant Adrià B en veure que anaven perdent amb un 5-11 al marcador.
A l’últim període l’equip local va intentar treballar de forma correcta per remuntar en el marcador però amb la falta de concentració i la pressió, no ho van poder fer.

Parcials: 2-3, 1-3, 2-5, 3-2

Alineació CNI: D. Hontoria(porter), E. Noguera(5), D. Pelejà, J. Burgues(1), R. Calaf, J. Soler, Q. Vilarrubias(1), T. Mallofré(1), D. Sánchez(3), M. Badia(1), K. Casado, A. Boix(1), P. Gòmez(porter) i com a entrenador M. Tolosa.