Empat dels igualadins envers el Sant Adrià B

El passat dissabte 17 de febrer els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de Sant Adrià B amb un resultat final de 8 – 8.

Al primer quart, l’equip igualadí va saltar a l’aigua de forma segura. El bon treball en defensa va fer que l’equip de Sant Adrià hagués de finalitzar les jugades des de fora, des dels 5 metres. Però en canvi, en atac, els nostres jugadors no sentien les mateixes sensacions, ja que els costava molt acabar les jugades. Aquesta situació es va produir durant tot el partit, fent que no fos un joc de gaire intensitat. Minuts abans d’acabar el partit, l’àrbitre va xiular una expulsió en contra de l’equip del CNI, facilitant així que l’equip local marquès  un gol i el partit quedés amb un empat final de 8 – 8 al marcador i fent que l’ Igualada perdés l’oportunitat de guanyar el partit.

Jugadors preparats a punt de començar la part.

Parcials : 1-1, 0-2, 4-2, 3-3
Alineació CNI : D.Hontoria(porter), E.Noguera(1), A.Boix, J.Burgues(1), K.Casado, J.Soler, Q.Vilarrubias, T.Mallofré, P.Perez, M.Badia, D.Pelejà(2), X.Plomo(4), P.Gomez(porter) i com a entrenador M.Tolosa

El pròxim partit serà dissabte 24 a la piscina municipal de Les Comes contra el Club Natació Olot a les 19:45 h