HomeClubQUI SOM

https://www.cnigualada.cat/wp-content/uploads/2022/09/ambient00035-640x480.jpg

QUI SOM

El Club Natació Igualada és una entitat privada sense ànim de lucre fundada l’any 1934, compta amb més de 300 socis i té com a objectiu principal el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i de l’esport.

La principal modalitat esportiva del club la constitueix la pràctica de la natació, en les seves disciplines de waterpolo i natació.
El club inclou també la modalitat d’excursionisme.

ELS PATROCINADORS

Comercial Godó
servisimó
La Veu de l'Anoia
Assistencial Anoia S.A. Centres Mèdics
https://www.cnigualada.cat/wp-content/uploads/2022/12/jmcaravaning.png
Dental Verdaguer
Munich Sports
Xurreria Duna
Inac Audiovisuals

LA NOSTRA IDENTITAT

El Club ofereix als nens la possibilitat d'aprendre i desenvolupar diferents habilitats.

Missió

Al Club Natació Igualada seguim treballant l’educació que els nens i nenes reben a l’escola amb exercicis que els facin pensar, resoldre problemes i prendre decisions.

Tenim com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport a través de la formació integral dels nostres esportistes en l’aspecte humà i esportiu dotant-los la capacitat per competir en qualsevol àmbit i amb orgull de pertinença.

Visió

La nostra visió és continuar amb la filosofia basada en el respecte, afavorint la promoció de la gent de la casa, siguin jugadors o entrenadors.

Volem que el Club Natació Igualada sigui un club de referència en l’àmbit comarcal, autonòmic i estatal, sostenible, obert, participatiu i integrat a la ciutat. Esdevenir un exemple en valors i amb un bon nivell competitiu.

Valors

El nostre club a través de les seves accions transmet els següents valors: respecte per l’altre, esforç de superació, treball en equip, esperit de sacrifici, companyonia, relació social, contacte amb la natura i cura per la salut.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2024 © Tots els drets reservats.