Home80a Copa Nadal d’Igualada – Trofeu Joan Casas

Breu Història

La primera Copa Nadal es va celebrar a la piscina del Molí Nou el 25 de desembre de 1939, en aquella ocasió 21 nedadors es van tirar a l’aigua amb una temperatura de 4,5°.

Aquesta activitat, s’ha organitzat ininterrompudament durant 80 anys pel Club Natació Igualada, totes elles a la piscina del Molí Nou fins al trasllat del club al complex de l’Infinit. És un esdeveniment esportiu no competitiu, on el veritable triomf és aconseguir fer 25 metres amb la temperatura de l’aigua, a hores d’ara és la prova d’aquestes característiques (nedada en piscina) més antiga del país.

Funcionament

Els participants s’agrupen en grups de sortida en funció de la marca facilitada a les inscripcions.

La prova consisteix en nedar una piscina (25 metres), la sortida serà donada per membres de l’organització i tots els temps es cronometraran per membres voluntaris de l’organització.

Els tres primers classificats en categoria femenina i masculina son obsequiats amb una copa, com també ho són el participants de més i menys edat, en aquesta edició tots els participants rebran un pack d’obsequis per gentilesa d’empreses col·laboradores.

Normativa

No s’admetràn participants amb prendres de neoprè o similars. Serà indispensable fer ús d’un vestit de bany segons normativa FINA 2010.

Els participants han de nedar la sèrie que els correspongui i respectar la senyal de sortida.

Resultats

Classificacions generals
https://www.cnigualada.cat/wp-content/uploads/2018/12/copanadal.jpg
PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2019 © Tots els drets reservats.