HomeWaterpolo

Introducció

El waterpolo és un esport d’equip practicat en una superfície limitada de piscina entre dos equips de set jugadors cadascun, amb la finalitat d’introduir una pilota a la porteria de l’equip contrari. Els equips estan formats per tretze jugadors dels quals set participen en el joc i la resta són a la banqueta.

Un dels objectius del nostre club és trasmetre els valors d’amistat, companyerisme, joc en equip a través del esport. Pensem que és una boina eina de socialització i per fomentar hàbits de vida saludable.

 

Equip Aleví

Entrenadora: Anna Mallofré Bonastre

Format per nenes i nens a partir de 10 anys, és l’equip mes jove de la secció. Els esportistes s’inicien en el waterpolo: regles del joc, conceptes bàsics, desplaçaments dins l’aigua, moviments en pilota, etc. Els entrenaments combinen els exercicis amb els jocs. Els esportistes tenen l’opció de federar-se i jugar amb l’equip infantil en competicions. Tots els divendres ajuntem el grup d’alevins i infantils per realitzar partits.

Horaris: dimarts, dijous i divendres de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. 

Preu: 48€ mensuals (fitxa federativa inclosa)

Equip Infantil

Entrenador: Daniel Pelejà Egea

Format per nenes i nens a partir de 12 anys. És el grup d’iniciació nivell II. Els esportistes segueixen l’etapa d’iniciació al waterpolo, fomentant el treball en equip. Es juguen partits en competició oficial, la lliga s’inicia a l’octubre i acaba a finals de maig.

Horaris: dilluns, dimecres i divendres de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. 

Preus: 48€ mensuals (fitxa federativa inclosa)

 

Equip Cadet

Entrenador: Nelson Riera Fabré

Format per joves a partir de 14 anys. És el nivell avançat, on s’introdueix el joc tàctic i augmenta la disciplina en els entrenaments.

Horaris: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres 2/4 de 9 del vespre a 2/4 de 10 del vespre. (Algun dia pot variar l’horari)

Preus: 52€ mensuals (fitxa federativa inclosa)

 

Equip Absolut

Cos tècnic: Nelson Riera, Ramon Pelejà, Lluís Noguera
Components: Xavier Palomo, Isaac Corral, Joan Secanell, Jordi Soler, Pol Gomez, Eloi Noguera, David Sanchez, Javi Martinez, Jesus Burgués, Roger Calaf, Daniel Pelejà, Toni Mallofré, Marc Badia, David Hontoria, Quim Vilarrubias, Albert Boix, Adrià Lopez, Adrià Garcia, Isidre Enrich, Arnau Termes i Oriol Vidal.

Actualment competint en la Lliga Catalana Absoluta 2ª Divisió Masc.

Classificació temporada 2019/2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACIÓ PER A LA NOVA TEMPORADA 2022/2023!

Inscripcions obertes a tots els grups. El primer mes de prova és gratuït.

Inscripcions i/o mes informació al correu electrònic waterpolo@cnigualada.cat

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2022 © Tots els drets reservats.