HomeSocisFes-te soci

Col·labora amb el Club Natació Igualada i gaudeix dels diferents avantatges que t’oferim.

  • Per a què fer-se soci?

El Club Natació Igualada és el club esportiu amb més història de tota la conca d’Òdena. Al ser una entitat sense ànim de lucre, ens és vital el teu suport per tirar endavant les diferents seccions i activitats que organitzem.

Els nostres esportistes son la part més importants de l’entitat. Sense ells res seria possible, per això, fen-te soci del nostre club ajudaràs a tots aquests nens i nenes que amb il·lusió viuen i prenent part d’aquest club.

A més a més d’ajudar a tots aquests esportistes a complir els seus objectius, amb el carnet de soci podras gaudir de les activitats que organitzem durant l’any i de molts descomptes a centres i botigues de la ciutat.


  • Quins avantatges hi ha?

Un cop siguis soci, rebras un carnet acreditatiu. Amb aquest carnet podras gaudir de múltiples descomptes. Pots consultar-los tots en el següent enllaç:

Descomptes socis CNI


  • Vull fer-me soci, que he de fer?

Primer de tot, volem agraïr-te el teu esforç i la teva col·laboració. Per a fer-te soci només has de fer arribar el següent formulari completament omplert per correu electrònic a cnigualada@cnigualada.cat o deixar-lo a les nostres oficines.

Pots descarregar-te una copia del formulari de soci a través del següent enllaç:

Formulari de soci del CNI

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: cnigualada@cnigualada.cat o a través del telf. 938 03 00 38.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2024 © Tots els drets reservats.