HomePolítica de privadesa

Qui som

Identitat: Club Natació Igualada (d’ara endavant, «CNI»)
CIF: G08708174
Adreça postal: Carrer Estadi Atlètic, 08700 Igualada, Barcelona.
Contacte del delegat de protecció de dades: cnigualada@cnigualada.cat

El CNI, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d’ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes.

La nostra adreça web és: https://www.cnigualada.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Aquesta pàgina web no pretén emmagatzemar ni recollir dades personals dels usuaris de la web. Les úniques dades que recollim són les dades técniques de les galetes. L’única funció que tenen aquestes, és millorar i donar una bona experiència de navegació a l’usuari. En cap cas utilitzem aquesta informació per generar anàlisis o estadístiques.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

Podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 803 00 38, per correu electrònic a: cnigualada@cnigualada.cat o a les nostres oficines físiques.

PISICINA
Carrer de Carles Riba, 68
08700 Igualada
Barcelona
Teléfon: 938 030 038
Email: cnigualada@cnigualada.cat

CNIGUALADA 2024 © Tots els drets reservats.